Rooting Xperia Mini Pro / Xperia Mini with Super One Click

Alat :

lanjutan ada dibawah gan


Tutorial with PICS :

Quote:

1. Centang USB Debug di Settings > Applications > Development

Quote:

2. Pergi ke Settings > Sony Ericsson (menu paling atas) > Connectifity. Centang Install PC Companion dan ganti USB Connection mode ke Mass storage mode (MSC)

Quote:
3. Colok kabel USB, kalo ada pertanyaan install PC Companion maka klik install (kalo belum diinstall, kalo udah berarti skip aja)
Quote:

4. Disable dulu Antivirus nya gan biar proses Rooting nya gak keganggu soalnya file zergRush dianggap sebagai malware oleh beberapa AV. Buka SuperOneClick klik Root.

Quote:
5. Tunggu proses nya aja, kalo udah ada notifikasi hape udah dijadiin root restart hape ente
Quote:

6. Pada tahap ini hape agan udah jadi root silahkan di cek pake RootCheck, ane saranin install SuperUser.apk biar bisa di manage mana aplikasi yang boleh pake Root Privileges

Quote:

7. Enjoy

Posted on Juli 13, 2012, in Android and tagged , . Bookmark the permalink. 6 Komentar.

  1. I do agree with all of the ideas youˇŻve introduced on your post. They are very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too short for beginners. May just you please prolong them a little from next time? Thanks for the post.

  2. Kalo udah pake ics bisa pake cara ini gak..? ada cara lain yg gak perlu downgrade dl..?

  3. Hey Your entire web site runs up honestly slow for me,
    I’m not sure who’s issue is that however flickr starts fairly immediate.
    Around the other hand thank you for submitting impressive article.
    Everybody who found this great site really should have observed this particular article incredibly very helpful.
    I really hope I will be able to find further awesome things
    and I also should really complement your site by telling you’ve done awesome work.
    Just after viewing the post, I have bookmarked your site.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: